Snel een 3D print bestellen?

3D Ninja: Waar jouw ideeën in een handomdraai tot leven komen. Een 3D Print bestellen in no-time.

3D Print bestellen

3D Print bestellen? - Snel en eenvoudig bij 3D Ninja

Zoek je een expert op het gebied van 3D printen? Dan is 3D Ninja precies wat je zoekt. Bij ons kun je eenvoudig een 3D model bestellen. Al jaren zijn we gespecialiseerd in het printen van diverse 3D objecten.

Waarom zou je online een 3D print bestellen? Het bespaart je aanzienlijk in kosten; je hoeft geen dure 3D printer of filament aan te schaffen. Stuur ons simpelweg je 3D model, en wij gaan voor je aan de slag. Je uploadt je .STL bestand, ontvangt een prijsopgave van ons, en na akkoord zorgen we ervoor dat jouw 3D print keurig bij je thuis of op kantoor wordt bezorgd.

Upload jouw 3D model en bestel de 3D prints online

Het is handig om te weten dat we het liefst met .STL bestanden werken. Deze kun je creëren met gratis CAD programma’s zoals Blender en Google SketchUp. Zodra je je 3D print bestanden klaar hebt, kun je ze uploaden of naar ons mailen. We sturen je eerst een offerte, en na akkoord starten we met je 3D print bestelling. We gebruiken de EOS P396 voor het printen; een van de top 3D printers op de markt. Mocht je problemen ondervinden met het uploaden van je 3D print, laat het ons weten. We ondersteunen je graag bij het bestellen van je 3D print.

De belangrijkste voordelen van 3D prints bestellen bij 3D Ninja

Bij 3D Ninja kun je eenvoudig je 3D model uploaden en profiteren van concurrerende prijzen dankzij onze unieke prijscalculatie. Voor degenen die specifiek geïnteresseerd zijn in 3D printen op maat, bieden we de mogelijkheid om meerdere 3D modellen tegelijk te printen (nesting).

Besluit je een 3D print te bestellen, dan kun je kiezen voor thuis- of kantoorlevering. Wil je jouw op maat gemaakte 3D model snel ontvangen? Kies dan voor onze spoedoptie. Er is veel mogelijk bij 3D Ninja. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.