3D model maken

Wil je graag een 3D model maken? 3D Ninja is de specialist op het gebied van online 3D printen.
3D Model maken

Een 3D model maken en op vakkundige wijze in 3D laten printen

Heb je plannen om een uniek 3D-model te maken? Voor deskundige ondersteuning in 3D-printen is 3D Ninja de ideale partner. Ons team van gespecialiseerde 3D-printexperts staat klaar om je ideeën tot leven te brengen. De efficiëntie in productietijd en significante kostenbesparing die onze online 3D-printservice biedt, onderscheidt ons van traditionele productiemethoden. Dit is bijzonder gunstig voor het op de markt brengen van innovatieve producten, waarbij een nauwkeurig gerealiseerd 3D-model essentieel is. Laat ons met onze geavanceerde 3D-printtechnieken je visie werkelijkheid maken.

Beschikbare 3D print materialen voor jouw specifieke 3D model

Bij 3D Ninja heb je toegang tot een uitgebreid assortiment van 3D printmaterialen voor jouw project. Of je nu kiest voor PA12 Blue MD, PA11GF Black, PA11 Nylon, TPU, of Carbon LW, elk materiaal heeft zijn specifieke voordelen. Afhankelijk van je behoeften kun je opteren voor materialen die uitblinken in sterkte en lichtheid, of juist voor materialen die kenmerkend zijn door hun buigzaamheid en elasticiteit. Bovendien bieden we diverse nabehandelingsmogelijkheden zoals kleuring, shotpeenen en vapor polishing, om jouw 3D-model volledig naar wens te personaliseren.

3D model maken - Wat gaat het ongeveer kosten?

De kosten voor het 3D printen van jouw model zijn variabel en afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het gekozen materiaal, de gewenste nabewerkingen en de omvang van jouw opdracht. Voor een nauwkeurige kosteninschatting, raden wij je aan een offerte aan te vragen bij 3D Ninja. Door je specifieke wensen te specificeren en je .STEP of .STL bestand te uploaden, kunnen wij een gedetailleerde prijsopgave voor je opstellen. Voor directe communicatie en vragen zijn wij ook telefonisch of per e-mail bereikbaar, waarbij we je graag van dienst zijn met persoonlijk advies en ondersteuning.

Wil je een 3D model maken - Snel aan de slag met 3D Ninja!

Wil je snel en efficiënt een 3D-model laten printen? Met onze zeer geavanceerde ‘state of the art’ 3D printers is dat in no-time geregeld. Wanneer je een offerte aanvraag hebt ingediend en een akkoord hebt gegeven, gaan we voor je aan de slag. Houd rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 werkdagen. Heb je specifieke wensen op het gebied van 3D printen, of heb je gekozen voor bepaalde nabewerkingen? Dan kan het zijn dat het 3D geprinte model wat later bij je wordt afgeleverd. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, dan kun je bellen naar 085 – 444 42 00.

Kiezen voor 3D Ninja betekent kiezen voor expertise, precisie en klantgerichte service. Wij begrijpen het belang van details in 3D-printen en zorgen ervoor dat elk aspect van jouw model met de hoogste zorgvuldigheid wordt behandeld. Of het nu gaat om een prototype of een volledig functioneel onderdeel, onze ervaring en technologie zorgen voor resultaten die je verwachtingen overtreffen. Met 3D Ninja breng je je ideeën tot leven!