3D Printen in Nederland?

3D Ninja – De specialist als het gaat om 3D printen in Nederland. Upload snel jouw .STL bestanden.

3D Printen in Nederland

3D printen in Nederland - Snel, vakkundig en efficiënt

Zoek je naar een betrouwbare partner voor 3D printen in Nederland? Dan ben je bij 3D Ninja aan het juiste adres. Of je nu kleine of grote aantallen 3D modellen en onderdelen wilt laten printen, wij staan klaar voor je. Als dé specialist voor professioneel 3D printen, bieden wij je de mogelijkheid om zonder eigen 3D printer, topkwaliteit 3D modellen te laten maken. We gebruiken high-end 3D printers zoals de EOS P396. Bij 3D Ninja is het simpel: uploaden, bestellen en bezorgen. Bestel bij ons, en je 3D print wordt binnen 7 werkdagen in Nederland en België afgeleverd.

Wat betaal je voor 3D printen in Nederland?

3D printen via 3D Ninja begint al vanaf € 0,10 per cm3. Dit competitieve tarief, gebaseerd op boundingbox, is een van de laagste in Nederland. Door het gebruik van nestling kunnen we deze prijzen aanbieden. Als je zelf overweegt om te gaan 3D printen, denk dan aan de investering voor de printer en filamenten, en vraag jezelf af of je de benodigde expertise hebt. Zo niet, bespaar jezelf de moeite en kies voor onze professionele 3D print service in Nederland.

Let op: Wij richten ons specifiek op de zakelijke markt. Hobbymatige 3D printopdrachten kunnen wij vaak niet uitvoeren. Heb je vragen over het 3D printen, materialen of nabewerking? Ons team van specialisten staat voor je klaar.

3D Ninja print jouw 3D bestanden in heel Nederland

3D Ninja is jouw go-to partner voor industrieel 3D printen. We hebben gezien hoe 3D printen de afgelopen jaren is geëvolueerd tot een belangrijke productietechniek, zowel voor serieproductie als voor specifieke onderdelen. Wanneer je in Nederland 3D prints of onderdelen nodig hebt, leveren wij deze sneller dan je zou verwachten. Zeg maar dag tegen grote voorraden; je bestelt gewoon een nieuwe 3D print wanneer nodig. Alles wordt met precisie en vakmanschap 3D geprint in Utrecht.

Maar hoe werkt het? Upload je 3D model, meestal in .STL of .CAD formaat, kies de gewenste opties, en je ziet direct de kosten voor het 3D printen. Ga je akkoord? Dan starten wij direct met het online 3D printen van jouw bestelling in Nederland.