3D Print bedrijf

3D Ninja, een vertrouwd 3D print bedrijf, biedt naadloze oplossingen en ongeëvenaarde expertise voor al jouw 3D printbehoeften.
3D Print Bedrijf

Kies voor een professioneel 3D print bedrijf

Als je zoekt naar een bedrijf dat in 3D kan printen, heb je 3D Ninja gevonden! We zijn specialisten in het printen van onderdelen en modellen. Wat ons uniek maakt, is onze capaciteit om op maat gemaakte 3D prints te leveren met een hoge snelheid en topkwaliteit. Dit is zo goed dat het zelfs kan concurreren met traditionele productiemethoden. En of je nu 2 of 100.000 stuks nodig hebt, of hulp bij het verbeteren van je productieprocessen met 3D geprinte tools, wij staan voor je klaar.

Het mooiste? We werken met de beste 3D printers, zoals de EOS P396. Dus zonder zelf te investeren in een dure 3D printer, kun je in Nederland profiteren van onze online 3D printdiensten. Upload eenvoudig je 3D-bestand (.STL) bij 3D Ninja en ontvang snel jouw gewenste model.

Wat zijn de kosten van 3D printen bij 3D Ninja?

Bij 3D Ninja berekenen we de prijs op basis van de grootte van de boundingbox, beginnend bij slechts €0,10 per cm3. Dankzij onze unieke methode van nesten, bieden we een van de scherpste prijzen op de markt aan. En het mooiste? Je ontvangt jouw 3D-geprinte bestelling al binnen 7 werkdagen! Door voor 3D Ninja te kiezen, bespaar je op grote investeringen zoals de aankoop van een 3D-printer en materialen. Met meer dan 8 jaar ervaring in 3D-printen, is het geen wonder dat zoveel mensen voor onze diensten kiezen. Heb je vragen over materialen of extra opties? Wij staan altijd voor je klaar!

De belangrijkste voordelen van online 3D printen

Online 3D-printen met 3D Ninja biedt je tal van voordelen. Je kunt producten op maat maken volgens jouw specificaties, wat veel flexibiliteit geeft in het ontwerp. Het proces is vaak sneller dan traditionele productie, waardoor bedrijven vlug kunnen inspelen op klantverzoeken en de leveringstijd van producten versnellen. 3D-printen bespaart kosten omdat het materiaalverspilling minimaliseert en een efficiënter productieproces bevordert. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Daarnaast opent 3D-printen de deuren naar een uitgebreid assortiment producten, van op maat gemaakte consumentenitems tot onderdelen voor geavanceerde industriële machines, waardoor je je marktaanbod kunt verbreden.

De bestanden aanleveren bij een 3D print bedrijf

Bij 3D Ninja maak je eenvoudig gebruik van onze 3D-printservice. Upload gewoon je bestand, plaats je bestelling en wij zorgen voor de rest. Je kunt bestanden via onze website of e-mail doorsturen. Heb je assistentie nodig? Onze 3D-print specialisten staan altijd klaar om je te helpen. Hoewel we ons vooral richten op zakelijke klanten, is onze expertise beschikbaar voor iedereen die het beste uit zijn 3D-print wil halen.