3D Prototyping service

Ontdek de precisie van 3D Ninja’s 3D prototyping service: snelle, accurate modellen die jouw innovatieve ideeën tot leven brengen.
3D Prototyping

Ontdek de wereld van 3D Prototyping met 3D Ninja

3D prototyping, wat is dat nu precies? In essentie staat het gelijk aan 3D printen en vormt het een revolutionaire manier om digitale ontwerpen om te zetten in tastbare modellen. In de kern van onze 3D printing business, 3D Ninja, transformeren we je ideeën in realiteit door je 3D model laag voor laag op te bouwen, gebruikmakend van onze state-of-the-art printers en hoogwaardige filamenten.

De techniek van 3D prototyping, hoewel al meer dan een kwarteeuw oud, is pas recent binnen handbereik gekomen van jou, de consument. 3D printen op maat is onze expertise, waardoor zelfs de meest complexe ontwerpen haalbaar worden. Of het nu gaat om sieraden, vervangende onderdelen of architectonische schaalmodellen, de mogelijkheden zijn eindeloos. En met specialisten zoals wij, 3D Ninja, wordt 3D printen toegankelijker dan ooit.

Jouw 3D prototype perfect geprint dankzij 3D Ninja

Wil je een 3D prototype laten maken? Dan ben je bij 3D Ninja aan het juiste adres. Met onze geavanceerde industriële 3D printers, een schat aan ervaring en een rijke historie in het printen van honderden 3D objecten, maken we industrieel 3D printen toegankelijk en simpel voor je: je stuurt ons je 3D bestand, en wij regelen de rest. Of je nu kiest voor onze handige online configurator, waar je direct inzicht krijgt in de kosten, of een persoonlijke offerte via e-mail wenst, wij staan klaar. En maak je geen zorgen: het creëren van een .STEP of .STL bestand is een fluitje van een cent met tools zoals Blender en Google Sketchup.

Profiteer van de voordelen op het gebied van 3D prototyping

Kiezen voor 3D Ninja voor je 3D prototyping behoeften betekent dat je geen grote uitgaven hoeft te doen aan een 3D printer of aan uiteenlopende 3D print materialen. We werken met top-of-the-line printers om je een eindproduct van hoge kwaliteit te leveren. Daarnaast profiteer je van onze uitgebreide expertise op het gebied van 3D printtechnieken en materialen. Heb je vragen over het printproces of onze tarieven? Vraag maar raak, wij delen onze kennis graag met je. Dankzij onze ervaring met diverse filamenttypen kunnen we flexibel inspelen op je specifieke wensen. Voor kwalitatief hoogwaardig 3D prototyping ben je bij 3D Ninja dus aan het perfecte adres.