3D Printen op maat

Ontdek 3D printen op maat bij 3D Ninja. Van unieke objecten tot functionele prototypes, wij helpen je ideeën tot leven te brengen met hoogwaardige precisie en expertise.
3D Printen op maat

Waar kun je 3D printen op maat?

Op zoek naar een plek waar je jouw eigen 3D-prints kunt laten maken? Ga voor de handige service van 3D Ninja. Het is simpel: upload je 3D-model en wij gaan voor je aan de slag. Jouw op maat gemaakte 3D-print wordt netjes bij je thuisbezorgd. Dit gemak heeft veel voordelen. Je hoeft geen eigen 3D-printer aan te schaffen en je hoeft je geen zorgen te maken over verschillende materialen. We gebruiken bovendien de nieuwste geavanceerde 3D-printers. Dus, als je af en toe een 3D-print op maat nodig hebt, laat het over aan 3D Ninja. Zo bespaar je tijd en geld.

Op maat gemaakte 3D-prints bestellen?

Hoe werkt 3D Ninja precies? Hoe kan ik een 3D-print bestellen en snel mijn prototype krijgen? We leggen het graag uit. Bij 3D Ninja kun je jouw 3D-bestanden naar ons sturen. Dit kan via ons aanvraagformulier of je kunt het bestand rechtstreeks naar ons mailen. We werken voornamelijk met STL-bestanden, die je kunt maken met programma’s zoals Blender en Google SketchUp. Met deze software maak je eenvoudig op maat gemaakte 3D-prints.

Zodra je het model naar ons hebt gestuurd, informeren we je over de mogelijke kosten. Houd er rekening mee dat we pas een offerte maken voor bestellingen van € 110,- of meer. Als je akkoord gaat met de prijsopgave voor jouw op maat gemaakte 3D-print, gaan wij graag voor je aan de slag!

De voordelen van 3D printen op maat

Heb je af en toe een speciale 3D-print nodig voor jezelf of je bedrijf? Dan is het eigenlijk slimmer om het model te laten printen door een 3D-printbedrijf zoals 3D Ninja. Het grootste voordeel? Je bespaart flink wat geld. Je hoeft niet te denken aan het kopen van dure apparatuur of de bijbehorende 3D-materialen. Er is geen investering meer nodig om een op maat gemaakte 3D-print of een prototype te maken. Ook zorgen we voor een snelle levering, zodat je je 3D-print snel ontvangt. Als je speciale wensen hebt voor het 3D-printen, laat het dan weten aan onze 3D-printexperts. Ze beantwoorden graag al je vragen en helpen je op weg. Ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten en stuur het bestand van je op maat gemaakte 3D-print naar ons op.