3D Print shop

3D Ninja is dé plek voor al je 3D print behoeftes. In onze shop zetten we jouw ontwerpen moeiteloos om naar tastbare 3D onderdelen.
3D Print shop | 3D Ninja

Op zoek naar een 3D print shop?

Zoek niet verder; 3D Ninja is dé plek voor al je 3D printbehoeften. Wij zijn specialisten in het leveren van online 3D-printoplossingen, geschikt voor bedrijven van alle groottes. Dankzij onze snelle service en constante kwaliteit bieden wij een geweldig alternatief voor traditionele productietechnieken. Of je nu 2 of wel 100.000 stuks nodig hebt, onze 3D print shop staat voor je klaar. Bovendien adviseren we je graag over het optimaliseren van je productieprocessen met 3D-geprinte mallen, kalibers en opnemers.

We zijn eveneens experts in het industrieel 3D-printen van machineonderdelen, met behulp van de toonaangevende EOS P396 3D-printer. Het laten printen van maatwerk 3D-modellen via 3D Ninja bespaart je de investering in dure apparatuur en materialen. Je hoeft enkel je ontwerp te uploaden en te bestellen; wij verzorgen de rest in onze geavanceerde 3D-printshop.

Wat zijn de kosten voor 3D printen bij 3D Ninja?

De kosten voor 3D printen bij 3D Ninja zijn gebaseerd op de bounding box, startend vanaf slechts € 0,10 per cm3. Dankzij ons unieke verzamelprincipe, ook wel nestelen genoemd, garanderen we momenteel de scherpste prijzen in de branche. Verwacht je bestelling binnen 7 werkdagen bij jou thuis.

Het inschakelen van een professionele 3D print service als 3D Ninja is een slimme keuze, vooral als je de hoge kosten en kennis die komen kijken bij het bezit van een 3D-printer wilt vermijden. Het kopen van een high-end 3D-printer en de bijbehorende materialen kan een flinke uitgave zijn. Daarom kiezen velen voor online 3D-printservices. 3D Ninja, gevestigd in Utrecht, is een pionier in de 3D printwereld. Met onze uitgebreide ervaring en duizenden afgeleverde 3D-modellen zijn we dé go-to expert voor al je 3D printbehoeften. Laat ons je adviseren en informeren over de mogelijkheden.

Jouw 3D bestanden aanleveren bij onze 3D print shop

Bij 3D Ninja maken we 3D-printen in Nederland moeiteloos. Begin eenvoudigweg door je bestand te uploaden en een 3D print te bestellen; wij nemen het van daar over. Je kunt je 3D-bestand op twee manieren naar ons versturen: via e-mail of met ons prijsaanvraagformulier. Na ontvangst streven we ernaar je zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte te bieden.

We richten ons voornamelijk op zakelijke 3D-printopdrachten en nemen geen particuliere bestellingen aan. Als je gedetailleerde wensen hebt voor je 3D-print, laat het ons dan weten. Hoe meer details je verstrekt, hoe beter we kunnen inspelen op je behoeften. Voor vragen over je bestelling staan we je graag telefonisch te woord.