Onderdelen in 3D-printen?

Bij 3D Ninja kun je met precisie onderdelen in 3D printen. Ontdek onze hoogwaardige service voor nauwkeurige en functionele onderdelen, perfect voor diverse industrieën.
Onderdelen in 3D printen

Hoe kun je onderdelen in 3D-printen?

Bij 3D Ninja kun je dat gemakkelijk doen. Het werkt simpel: je kunt je bestanden uploaden of doorsturen. Nadat je akkoord gaat met onze 3D-printofferte, gaan wij voor je aan de slag. 3D Ninja maakt gebruik van geavanceerde 3D-printers die zelfs complexe vormen kunnen maken. Met deze slimme technologie kunnen we snel en efficiënt topkwaliteit onderdelen maken. Of het nu gaat om prototypes, reserveonderdelen of speciaal gemaakte producten, bij 3D Ninja zorgen we voor een professioneel resultaat. Neem contact met ons op via 085 4444 565 en ontdek hoe 3D-printen jouw onderdelen kan verbeteren!

Jouw gewenste 3D bestanden uploaden via onze website

Als je jouw onderdelen in 3D wilt laten printen, biedt 3D Ninja je de mogelijkheid om de bestanden gemakkelijk via onze website te uploaden. We ondersteunen de meest gebruikte bestandsformaten, zoals CAD en STL. Je kunt de bestanden uploaden door te klikken op de knop ‘Offerte en bestellen’ rechtsboven op de pagina. Let op: op dit moment accepteert 3D Ninja alleen 3D-printopdrachten van bedrijven, niet van particulieren. Heb je wat extra begeleiding nodig bij het printen van jouw 3D-onderdelen of speciale wensen? Neem gerust contact met ons op via e-mail. Onze engineers zullen de onderdelen bekijken en de 3D-printmogelijkheden met je bespreken. Wil je liever rechtstreeks met een van onze engineers praten? Bel dan naar 085 4444 565.

Welke materialen kun je gebruiken voor 3D objecten en modellen?

Bij 3D Ninja kun je onderdelen in 3D printen met diverse materialen. Ons aanbod omvat onder andere PA11GF Black, PA11 Nylon, PA12 (PA2200), Carbon LW en TPU Rubber-Like. Elk materiaal heeft zijn eigen speciale eigenschappen en gebruiken. Het is goed om te weten dat de levertijden variëren afhankelijk van het gekozen materiaal. Ons doel is om topkwaliteit en efficiëntie te leveren bij het printen van onderdelen met de materialen die jij wilt. Als je meer wilt weten over de materialen en de bijbehorende levertijden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hoeveel kost het om onderdelen in 3D te printen?

De kosten voor het 3D-printen van je onderdelen hangen af van het volume, het aantal prints en het gekozen 3D-printmateriaal. Om precies te weten wat het printen van jouw onderdelen kost, kun je een offerte aanvragen via ons offerte aanvraagformulier. Houd er rekening mee dat we alleen zakelijke bestellingen aannemen en geen particuliere aanvragen behandelen. Als je vragen hebt over de kosten van 3D-printen of welk materiaal het beste is voor jouw onderdelen, kun je contact opnemen met een van onze 3D-printexperts. Zij staan paraat om je te helpen en advies te geven.

De belangrijkste voordelen van online 3D-printen

Het 3D-printen van onderdelen heeft veel goede kanten. Om te beginnen, maakt het mogelijk om ingewikkelde vormen te maken die met gewone manieren moeilijk of niet te doen zijn. Ook gaat printen lekker snel en efficiënt, waardoor je minder lang hoeft te wachten op je spullen. Het helpt om minder materiaal te verspillen, omdat het materiaal laagje voor laagje wordt toegevoegd in plaats van dat er stukken vanaf gehaald worden. En je kunt met 3D-printen precies maken wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Als laatste kun je er ook goed prototypes en dingen op maat mee maken. Al deze voordelen zorgen ervoor dat 3D-printen heel handig is in allerlei soorten werk.

Interesse in 3D-printen van onderdelen?

Als je meer wilt weten over onderdelen in 3D printen, staat het 3D Ninja team klaar om je te ondersteunen. Onze ervaren 3D-printexperts kunnen je begeleiden bij het maken van jouw 3D-prints. Of je nu advies nodig hebt, vragen wilt stellen of hulp wilt bij jouw specifieke project, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 4444 565. We zijn er om je verder te helpen en jouw 3D-printdoelen te bereiken.